sreda, 5. junij 2013

Prevodi besedil

Angleški, nemški in italijanski prevodi


 Pri nas vam prevodi besedil omogočijo komuniciranje s tujimi poslovnimi partnerji, uveljavljanje, način pisnega sporazumevanja v tujem mestu idr. Na voljo so vam prevodi, ki bodo naredili vaše življenje enostavnejše brez večjih vlaganj vašega znanja kot tudi časa v samo delo.

Pri nas so vam na voljo sledeči prevodi besedil:
•    Angleški prevodi
•    Nemški prevodi
•    Italijanski prevodi

Ne pričakujte, da imajo internetni prevodi ali takšno prevajanje iz angleščine enako kakovost kot prevajalec, kjer prevod ne poteka samodejno samo s klikom na tipko. Internetni prevodi besedil nam ne dajejo popolnih rezultatov in ne morejo narediti takšnega prevoda, kot ga lahko oblikuje za to poklicno usposobljen človek poln izkušenj in tovrstnega znanja.

Odločite se za prevajalsko agencijo Alkemist d.o.o. in kvalitetni prevodi besedil bodo vaši. Vsak namreč nima dara za prevajanje in včasih vam lahko napačni prevodi prinesejo takšne in drugačne nevšečnosti na poti do vašega cilja.

Ko bodo angleški, nemški in italijanski prevodi besedil pripravljeni, lahko zgolj poskusno rezultate primerjate z internetnim sistemom. Razlika v kvaliteti bo zagotovo več kot očitna. Zato dovolite, da naše prevajanje besedil postane ključ do vašega uspeha bodisi pri uveljavljanju na tujem trgu, uveljavljanju med tujci idr.

Angleški, italijanski in nemški prevodi besedil


Nismo samo klasično prevajalsko podjetje, saj so naši prevodi deležni kakovostnega, ugodnega in profesionalnega načina opravljenih prevajalskih storitev. Nudimo vam posebno skrb in izjemno dovzetnost za vaše specifične želje kot tudi potrebe, ki jih predstavljajo nemški, italijanski in angleški prevodi besedil. Naši prevajalci zagotavljajo zanesljivo kakovost prevodov.

Prizadevamo si, da bi bili prevodi besedil dostopni za naše stranke v kar se da visoki meri. Še vedno iščete poslovnega partnerja, ki bo poskrbel, da bodo angleški, nemški ali italijanski prevodi ustrezali vašim željam in potrebam? Tukaj smo mi, da zagotovo presežemo vsa vaša pričakovanja, saj nam prevodi oziroma prevajanje besedil ne predstavlja ovire pri pisnem tujejezičnem komuniciranju. Prevodi so pri nas narejeni v obliki, ki jo želijo in so izdelani do dogovorjenega roka. Korak, ki vas loči od nas je samo še klic ali posredovanje elektronske pošte z morebitnimi vprašanji na naše podjetje.

Prevodi in prevajanje besedil vseh vrst


Da bodo tako naši angleški prevodi kot tudi nemški prevodi dosegli svoj namen, smo vam na razpolago, da s pomočjo hitrega, fleksibilnega in kakovostnega prevajanja dosežemo vaš cilj. Na voljo so prav tako različni italijanski prevodi raznovrstnih vsebin. Nudimo vam zelo dobro popotnico na vaši poti do uspeha, in sicer s pomočjo storitev, ki jih opravljajo tako klasični kot tudi sodni prevajalci.

Italijanski prevodi se lahko nanašajo na razne pogodbe, uradne dokumente, cenike, dopise, reklamni material, spletne strani, diplomske in magistrske pisne naloge. Prav tako vse našteto nudijo angleški prevodi. Naj prevajanje poteka hitrejše in naj bodo nemški prevodi našega podjetja ključ pri težje razumljivih strokovnih in znanstvenih člankih, poročilih, tehničnih dokumentacijah, navodilih, katalogih, gradivih in drugih oblikah besedil, ki se nanašajo na naročnikovo željo.