petek, 14. junij 2013

Agencija za prevajanje Alkemist

Prevajalska agencija Alkemist sodeluje s prevajalci iz več kot 80 svetovnih držav. Glavni razlog za ustanovitev agencije je bila velika želja po izboljšanju komunikacije med ljudmi iz vsega sveta. Z nami so prevajalske storitve vedno opravljeno kakovostno in v dogovorjenem roku, saj se kot resna agencija za prevajanje zavedamo, da je konkurenca na trgu velika. Prevajalske agencije lahko preživijo le, če delo opravljajo hitro in strokovno. Ker naša prevajalska agencija vse prevajalske storitve opravlja tudi s strastjo in z veseljem do dela, so izredno zadovoljni tako naročniki kot tudi sami izvajalci, ki nudijo prevajanje v številne svetovne jezike. Če potrebujete dobro prevedeno besedilo, smo vam vedno na voljo. Izvajamo tudi storitve, kot so tolmačenje, lektoriranje in lokalizacija spletnih strani, poleg tega pa smo tudi agencija za sodno prevajanje.

Naj prevajanje opravi prevajalska agencija z referencami


Dejstvo je, da ni vsaka agencija za prevajanje enako kakovostna. Pri izbiri je pametno upoštevati cene, hitrost storitev in kar je najpomembneje – kakovost prevodov. Morda se na tem mestu sprašujete, kako vnaprej vedeti, katera prevajalska agencija je vredna zaupanja. Najboljša rešitev je zagotovo pregled referenc. Alkemist je agencija s številnimi referencami uglednih podjetij, kot so npr. AMZS, Autocommerce, Banka Koper, Coris, Fructal, Hypo Alpe-Adria, Iskra, Kompas, Merkur, Siemens, Volvo ... Za vse reference in priporočila strank obiščite našo uradno stran in se prepričajte, da je seznam izredno dolg. Če si želite, da bodo prevajalske storitve opravljeno hitro in profesionalno, se odločite za prevajalsko agencijo Alkemist.

Nudimo vam pisno in ustno prevajanje (tolmačenje)


Čeprav opravljamo tudi storitve, kot je npr. lektoriranje, je naša osnovna dejavnost prevajanje. Naša agencija na prvo mesto postavlja kakovost, zato vedno poskrbimo, da so prevajalci zaupanja vredni ljudje, polni znanja in izkušenj. V prevajalski agenciji Alkemist vam po ugodnih cenah nudimo prevajanje poljudnih in strokovnih besedil v kar 110 svetovnih jezikov. Seveda prevajanje opravljamo tudi v nasprotno smer, torej iz tujega jezika v slovenščino, ali pa iz tujega jezika v drug tuji jezik. Če še vedno ne verjamete, da je prevajalska agencija Alkemist prava izbira, naj dodamo še to, da sodelujemo z več kot 500 prevajalci iz vsega sveta.

Omogočamo vam tudi sodno prevajanje


Naša agencija za prevajanje je specializirana tudi za sodno prevajanje. To pomeni, da so med našimi prevajalci zapriseženi sodni tolmači, ki imajo pridobljeno ustrezno licenco Ministrstva za pravosodje. Izročite nam notarsko overjeno kopijo uradnega dokumenta in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali prevod, tolmačevo izjavo in vse skupaj sodno overjeno zvezano z izvirnikom, ki ste nam ga zaupali v prevajanje. Dovolite, da za kakovosten končni izdelek poskrbi agencija za sodno prevajanje Alkemist. Prevajalske storitve opravimo hitro, strokovno in cenovno ugodno.