torek, 11. junij 2013

Prevajanje in lektoriranje – cenik


Ali vaše besedilo potrebuje strokovno lektoriranje? Ste pisali v maternem jeziku in bi potrebovali prevod v tuji jezik? So vam poslali besedilo v jeziku, ki ga ne razumete? Znašli ste se na pravi strani. V prevajalski agenciji Alkemist vam nudimo kakovostno prevajanje in lektoriranje. Cenik z okvirnimi cenami si lahko ogledate na naši uradni spletni strani, kjer lahko izpolnite tudi obrazec za natančnejšo ponudbo. Lektoriranje in prevajanje opravlja kader z večletnimi izkušnjami ter ustrezno izobrazbo. Prevajanje, lektoriranje, tolmačenje – vse to in še več vam je po ugodnih cenah na voljo v prevajalski agenciji Alkemist.

Naj bosta prevajanje in lektoriranje opravljena profesionalno


Pisno prevajanje, lektoriranje in tolmačenje je lahko opravljeno kakovostno le takrat, ko lektorji in prevajalci razpolagajo z dovolj znanja in izkušnjami. Ker ima naš kader univerzitetno izobrazbo prevajalske smeri ali mednarodno priznano diplomo, lahko rečemo, da sta lektoriranje in prevajanje vedno opravljena profesionalno. Prevajanje z lektoriranjem poteka v štirih korakih. Najprej prevajalec prevede besedilo, nato ga vsebinsko pregleda pregledovalec, ki se spozna na dano področje. Sledi lektoriranje s strani lektorja, ki je materni govorec jezika prevoda, postopek pa se konča z odpravo morebitnih ostalih napak, za kar je odgovoren vodja projekta. Cenik za prevajanje ter tolmačenje si lahko ogledate na naši spletni strani.

Izdamo vam potrdilo o opravljeni lekturi


Ker sodelujemo z več kot 200 prevajalci iz celotnega sveta, lahko opravimo lektoriranje in prevajanje ne le za slovenski jezik, temveč tudi za približno 110 tujih evropskih in svetovnih jezikov. Vedno poskrbimo za visoko kakovost prevajanja, pa tudi lektoriranja. Dejstvo, da so lektorji naravni govorci z ustrezno univerzitetno izobrazbo, vam zagotavlja popolno slovnično in slogovno brezhibnost besedil. Oglejmo si cenik za lektoriranje. Za slovenska besedila boste odšteli samo 6 € na stran, za tuja pa 10 €. Cenik za lektoriranje ne vsebuje DDV, za eno stran pa se smatra 1500 znakov brez presledkov oziroma 250 besed. Na vašo zahtevo vam izdamo tudi potrdilo o opravljeni lekturi. Naj za popolnost vašega besedila poskrbi prevajalska agencija Alkemist. Prepričani smo, da boste s prevodom in lekturo več kot zadovoljni.

Ste nadarjen prevajalec/lektor in iščete zaposlitev?


Pri nas za prevajanje, lektoriranje in tolmačenje zaposlujemo samo nadarjene ljudi, ki jih delo veseli. Večina zaposlenih ima ustrezno izobrazbo in večletne izkušnje, toda pozor. Če ste mnenja, da ste nadarjeni za prevajanje ali lektoriranje, nas pokličite. Zaposlimo lektorja ali prevajalca, ki se bo pri testu kakovosti oddanega besedila najbolje izkazal. Zakaj ne bi poskusili tudi vi?

Alkemist | Lektoriranje in prevajanje, lektoriranje cenik – povezave do naše spletne strani: